Constant Meubelmaker

Over     Impressie
 ContactThuistafelpoot

Constant Meubelmaker

 

Ik ben vooral gespecialiseerd in het maken van meubels van hout: van eiken tot acacia, van beuken tot wengé, van plaatmateriaal van MDF tot berken multiplex, enz. Uiteraard maak ik ook meubels waarbij hout gecombineerd is met andere materialen, zoals glas of stoffen bekleding.

 

Waar

Ik ben gevestigd in Amsterdam, maar ben niet gebonden aan Amsterdam. Ik lever van Amsterdam tot Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Heemstede, Bloemendaal, heel Kennemerland dus, maar ook richting Utrecht, Leiden en Amersfoort.

 

Privé en zakelijk

Ik maak elk meubel dat u wilt: tafels, kasten op maat, maar ook keukens - met of zonder het leidingwerk. Ik maak meubels voor de privésfeer, maar ook voor instellingen in de gezondheidszorg. Tandartsen en huisartsen kunnen bij mij terecht voor hun sanitaire ruimtes.

Voor scholen en bibliotheken heb ik meubels ontworpen en gemaakt voor het Makkelijk Lezen Plein, een speciale voorziening voor kinderen met leesproblemen. In veel Openbare Bibliotheken en scholen in Nederland is deze Makkelijk Lezen Plein-kast, of afgeleide daarvan te vinden.

 

Op maat

Het voordeel van het laten maken van een meubel op maat is dat u precies kunt krijgen wat u wilt. Ik denk met u mee over wat wèl en wat niet kan. Voor kleinbehuisden kan ik bijvoorbeeld een ruimtebesparend ontwerp maken, zoals verhoogde bedden, gecombineerd met kasten, werkplekken en zitelementen.

 

Opleiding

Ik heb twee technische opleidingen gedaan. Ik heb een bouwkunde opleiding gedaan aan het Hendrik de Keijzer in Amsterdam en de meubelmakersopleiding aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam (HMC) in de afstudeerrichting Ontwerp.